Audit en Assurance

Bij BPV Accountants staan onze Audit en Assurance diensten garant voor betrouwbare jaarrekeningcontroles en overige assurances, zowel wettelijk als vrijwillig, voor grote en middelgrote MKB-ondernemingen.

Onze werkzaamheden

Vanaf een bepaalde grootte zijn ondernemingen wettelijk verplicht om hun jaarrekeningen te laten controleren door een accountantskantoor. Bij BPV beschikken onze auditors over actuele kennis van wet- en regelgeving en zijn ze volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Soms vereisen statuten of toezichthouders van een onderneming dat de jaarrekening gecontroleerd wordt door een accountant. In deze gevallen spreken we van een vrijwillige (statutaire) controle. Bij BPV bieden we ondersteuning en voeren we deze controles uit op heldere wijze.

Bij veel subsidies zijn voorwaarden gesteld door de subsidieverstrekker, bijvoorbeeld door de Rijksoverheid, de Europese overheid of de provincie. Één van deze voorwaarden kan zijn dat u de subsidie-afrekening door een accountant moet laten controleren. Bij een subsidiecontrole verifiëren onze accountants onder andere of de subsidiegelden rechtmatig en in overeenstemming met de aanvraag zijn besteed.

Samen de mogelijkheden ontdekken?

Bij BPV Accountants geloven we in samenwerking en het ontdekken van nieuwe kansen. Samen met u willen we de mogelijkheden verkennen en uw financiële toekomst vormgeven. Of het nu gaat om accountancy, fiscaal advies, of administratieve diensten.

Wilt u ontdekken hoe wij uw onderneming naar nieuwe hoogten kunnen brengen? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een gesprek te plannen. Wij zien gewoon meer, en dat betekent meer mogelijkheden voor u.

Andere diensten