Column

Martijn werkte mee aan de vernieuwde website van BPV: “We willen dat onze klanten zich meteen thuis voelen”

Martijn is een van de belastingadviseurs bij BPV Accountants. Hij is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een betrokken en enthousiaste collega. Hij heeft actief meegedacht over onze vernieuwde website en vertelt wat de nieuwe website zo bijzonder maakt.  

Martijn begon vier jaar geleden direct na zijn studie bij BPV als een jonge en ambitieuze belastingadviseur. Hij voelde zich meteen op zijn gemak bij het kantoor. “Ik kreeg de kans om veel te leren van mijn ervaren collega’s,” vertelt hij. “Nu, na vier jaar, waardeer ik het vertrouwen en de vrijheid die ik krijg om mijn werk te doen, maar ik weet ook dat ik altijd kan rekenen op de steun en het advies van mijn team.” 

Meer dan cijfers 

Wat BPV voor Martijn zo bijzonder maakt, gaat verder dan het vaktechnische. Het is het gevoel van betrokkenheid en de ruimte om mee te denken over bedrijfsbrede initiatieven, zoals de recente herziening van de website. “Bij BPV wordt iedereen aangemoedigd om mee te denken. Het gaat niet alleen om de directie; we vormen echt samen BPV,” legt hij uit. “We hebben allemaal een stem en een verantwoordelijkheid om het kantoor naar een hoger niveau te tillen.” 

Wij zien gewoon meer 

Martijn heeft dan ook een significante rol gespeeld bij het brainstormen over de vernieuwde website en de bijbehorende boodschap, Wij zien gewoon meer. “Het was een interessant proces. De vorige website was goed, maar we wilden ervoor zorgen dat deze nog beter aansloot bij de vernieuwde kantooromgeving en het gevoel dat we onze klanten willen geven,” zegt hij. 

Wij zien gewoon meer weerspiegelt echt waar BPV voor staat”, aldus Martijn. “Het gaat niet alleen om het kijken naar cijfers en documenten; het gaat erom dat we verder gaan. We zien de kansen voor onze klanten, we zien de uitdagingen die ze kunnen tegenkomen en we bieden niet alleen oplossingen, maar ook een proactieve benadering om hen te helpen groeien en succesvol te zijn.” 

Een warm welkom 

Voor Martijn is de nieuwe website meer dan alleen een online visitekaartje; het is een manier om de deur open te zetten voor zowel bestaande als nieuwe klanten. “De vernieuwde website moet onze klanten een stukje herkenbaarheid bieden, alsof ze al bekend zijn met wie we zijn en wat we doen: ze zullen meteen dat gevoel van warmte en toegankelijkheid ervaren,” zegt Martijn tevreden. 

Hij benadrukt het belang van eenvoud en duidelijkheid op de website. “We willen geen drempels. Of je nu al jaren bij ons bent of overweegt om contact op te nemen, de website moet een helder beeld geven van wie we zijn en wat we doen,” voegt hij toe. 

Klaar voor de lancering 

Martijn kijkt uit naar de lancering van de vernieuwde website en hoopt dat het de warmte, toegankelijkheid en expertise van BPV weerspiegelt. Hij kijkt dan ook uit naar de reacties. “Ik ben benieuwd hoe het ontvangen zal worden,” zegt hij met enthousiasme. Martijn sluit af met een uitnodiging: “Dus, neem een kijkje, ontdek wat wij te bieden hebben en laten we samen meer zien!” 

Wilt u meer weten over BPV en onze diensten? Ontdek dan onze vernieuwde website en ervaar zelf hoe wij meer zien dan alleen cijfers. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij ontvangen u graag met een warm welkom! 

Door:

mr.

Martijn Vroemen

Belastingadviseur

Gerelateerde artikelen