Artikel

Krijg inzicht in uw mogelijkheden voor nu én de toekomst

Voor nu:

Onze financiële planning is voor u nodig om inzicht te krijgen in uw huidige financiële positie en kijkt ook naar de toekomst. Wilt u eerder stoppen met werken? Wat is de beste looptijd van de uitkeringen? Kunt u belasting besparen? Kunt u leven van uw vermogen? En ga zo maar door.

…en voor later:

Onze estate planning gaat dieper in op uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden van belastingbesparingen in de toekomst. Kunt u belasting besparen door het overdragen van de woning naar de volgende generatie? Is het nodig om een (levens)testament te maken? Moet u geld schenken op papier? Wilt u zelf nog kunnen beslissen over het geld? Wat gebeurt er met uw vermogen als u wordt opgenomen in een zorginstelling? Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Wilt u ook besparen op belasting en “in control” zijn?

Neem dan vandaag nog contact op met collega Erwin Hansen voor het opzetten van een financieel en estate planning advies*

*Tip: schenk jaarlijks de (klein)kind-vrijstelling!

Door:

Erwin Hansen RB REP

Belastingadviseur

Gerelateerde artikelen